INAMSTRO - Construcția Departamentului de Vânzări și setarea CRM-ului

INAMSTRO este una dintre companiile de top în domeniul construcțiilor în Republica Moldova. De la obiecte industriale de complexitate sporită, până la complexe locative confortabile unde fiecare se simte cu adevărat acasă, compania de construcții INAMSTRO se poate mândri cu multiple proiecte finalizate cu succes în patru țări.

De asemenea, compania participat la proiecte grandioase precum construcția aeroportului Vnukovo din Moscova.

INAMSTRO a solicitat suport în Construcția Departamentului de vânzări și setarea CRM-ului

  • Am reorganizat departamentul de vânzări
  • Am îmbunătățit planificarea și raportarea
  • Am stabilit și planificat bugete
  • Am revăzut și actualizat sarcini
  • Am setat și integrat sistemul CRM

În urma implementării CRM-ului am reușit să obținem o imagine mai clară a departamentului, precum și avem posibilitatea să cunoaștem și să verificăm de la distanță situația în vânzări.

CRM-ul a fost acceptat cu mare drag de către echipă, notând că este instrumentul cel mai eficient. Acesta a devenit baza de date a clienților și procesul de vânzare al companiei.  Am învățat să facem raportarea zilnică și, de asemenea, am planificat bugetul lunar.

INAMSTRO recomandă echipa echipa Alinei Andriuță pentru implementarea instrumentelor de business cu scopul de a obține rezultate rapide, rezultate de durată și o viziune clară care vă va da posibilitatea să planificați corect strategiile de dezvoltare pe viitor.

Verejan Veronica, fondator INAMSTRO:

Am apelat la Alina pentru a obține structurarea organizației, evidența solicitărilor clienților, precum și prelucrarea acestora într-un mod profesionist.

Luând în considerare perioada pandemiei și, ulterior, a războiului din țara vecină -  factori care au influențat activitatea și vânzările, acțiunile Alinei Andriuță ne-au ajutat să menținem vânzările anterioare, fapt pentru care suntem mulțumiți și recunoscători. Recomandăm cu drag echipa Alina Andriuță.

Contactaţi-ne. Solicitați o consultație gratuită și aflați: cum funcționează programul nostru, ce indicatori financiari veți obține, ce este relevant și important în nișa dvs.