Kinezis-Vita: Cum poți spori vânzările cu 50% implementând 7 instrumente de vânzări?

În cadrul colaborării cu Kinezis-Vita - Centrul medical de reabilitare fizica și Victoria Goncear Ciaicovschi am realizat această performanța de creștere a vânzărilor cu 50% în 4 luni de mentorat al Departamentului de Vânzări grație acestor tehnologii:

1. Am implementat Scenariile de Vânzări

Puțini Directori de Vânzări înțeleg cu adevărat care este rentabilitatea unui scenariu de vânzări, dar aceasta din cauza că nu au testat să simtă +50% la conversie grație unui scenariu bun.

2. Statistici și analitică

Rapoartele de vânzări, indicatorii de bază pe pâlnia de vânzări, conversiile și rezultativitatea - minim atribute ale sistemului de analitică care ar trebui să vă permită să luați decizii bazate pe cifre, nu pe intuiție.

3. Sistemul de planificare a vânzărilor și prognozare a acestora.

Săptămânal control al planului de vânzări și al prognozei de încasări.

4. Sistemul de ședințe

Ședință luni-pentru planificare și ședința de vineri pentru inventarierea realizărilor.

5. Sistemul de motivație (KPI)

Nu pur și simplu renumitul % din vânzări, ci un sistem care să sporească atât competitivitatea managerilor cât și performanța fiecăruia separat.

6. Sistemul CRM

CRM înseamnă nu numai program în care sunt înregistrați automat toți clienții din telefonie, poștă sau site și rețele sociale, ci, mai ales, să ai instrumentul cu care gestionezi business procesele departamentului de vânzări.

7. Sistemul de Telefonie 

Înregistrarea apelurilor, calibrarea clienților, ascultarea și transcribarea discuțiilor telefonice. Lucru mult, rezultat 100 la 100.

Centrul Kinezis-Vita face parte din Rețeaua Centrelor Medicale de Recuperare DEMA din Moscova, care are peste 20 de filiale. La dispoziția pacienților stă o echipă de medici cu experiență în kinetoterapie, reflexoterapie și acupunctură, maseuri profesioniști și instructori-metodiști în pregătirea fizică terapeutică. Experții noștri participă la conferințe științifice locale și internaționale și schimburi de experiență cu colegii din străinătate, pentru a-și îmbunătăți constant abilitățile. De asemnea învață tehnici moderne de reabilitare în cele mai importante universități din Federația Rusă. 

Kinetoterapia, numită și terapie prin mişcare, este recomandată atât în recuperarea afecţiunilor locomotorii, cât şi în tratarea unor afecţiuni ale organelor interne, boli cardiovasculare, respiratorii, metabolice şi chiar digestive. Efortul fizic controlat poate reduce valorile tensiunii arteriale în hipertensiunea arterială sau poate reduce valorile diabetului zaharat. Este o metodă unică care ajută la restabilirea funcțiilor pierdute, iar pacienții scapă de cârje, corsete și frica de mișcare!

Contactaţi-ne. Solicitați o consultație gratuită și aflați: cum funcționează programul nostru, ce indicatori financiari veți obține, ce este relevant și important în nișa dvs.