KineticA creștere peste așteptări - peste 40% din a II-a lună

Centrul de Reabilitare Kinetic A a fost fondat în anul 2018, din dorința de a ajuta oamenii care au probleme de sănătate. Boardul afacerii au elaborat o strategie de la bun început.

Drept rezultat - primii doi ani de activitate au fost marcați de o creștere lentă, stabilă, povestește Eugen Agapii, cofondator.

  1. Timp de doi ani centrul Kinetic A s-a extins. A crescut numărul de specialiști. Era nevoie deja de o altă abordare.
  2. Primul contact al Kinetic A cu echipa Aline Consulting a fost realizat acum un an, atunci când a fost propusă implementarea sistemului CRM și a instrumentelor de planificare, evaluare, analiză a vânzărilor în cadrul companiei.
  3. Scepticismul a costat afacerea cel puțin 365 de zile, timp în care au încercat să descopere și să implementeze independent soluțiile propuse. O creștere nu a fost înregistrată, spune Eugen Agapii.

Atunci când au decis începutul colaborării cu echipa AlineConsulting, KineticA a benefeciat de:

  • O analiză amplă a sistemului de vânzări din cadrul afacerii. Eu fost descoperite punctele slabe ale proceselor
  • A fost elaborat planul de acțiuni pentru îmbunătățirea situației financiare a companiei și a nivelului calității de lucru cu clienții, inclusiv
  • Au fost implementate, pas cu pas, instrumentele propuse
  • A fost oferită instruire pentru utilizarea eficientă a instrumentelor

Rezultate:

  • Prima lună de implementare a instrumentelor propuse a generat o creștere de 25% a încasărilor, majorându-se și fluxul de clienți.
  • Cea de-a doua lună a fost peste așteptări - o creștere de peste 40%.

Nadejda Sereper, director financiar, a explicat în detaliu care au fost cei șapte pași implementați pentru crearea Sistemului de Vânzări. Și de această dată am mers după metoda mea de autor, creată și dezvoltată în baza experienței de lucru cu zeci de afaceri anual.

Aflați din feedback-ul Kinetic A care au fost instrumentele implementate, dar și ce a determinat, totuși, decizia de a solicita ajutorul echipei mele, chiar și dacă asta s-a întâmplat peste un an.

Contactaţi-ne. Solicitați o consultație gratuită și aflați: cum funcționează programul nostru, ce indicatori financiari veți obține, ce este relevant și important în nișa dvs.