Today Advertising

Când am început colaborarea cu Today Advertising am previzionat 6 luni de interacțiune și iată suntem deja la peste 1 an de muncă împreună.

Dezvoltarea Departamentului de Vânzări continuă pentru că transformările sustenabile vin în timp și suntem pregătiți să le facem față. Suntem în continuare orientați spre rezultate, să schimbăm metodologia până când ne reușește să obținem targetul de vânzări îndeplinit.

Provocările cu care ne-am confruntat, ne-au determinat să întreprindem acțiuni ce au dus la următoarele rezultate:

  • Arhitecturarea complexă și logică a sistemului CRM, astfel încât targetul setat este automat defalcat pe fiecare manager/ zi / pe tot lanțul de pâlnie de vânzări: oportunități, comenzi, oferte.
  • Crearea unui plan de inducție și automatizarea procesului de instruire, care să permită rotația managerilor în diferite funcții.
  • Sistem de telefonie, integrat cu CRM-ul.

Despre Today Advertising

Compania te ajută sa creezi campanii de marketing memorabile și să obții aprecierea pe care ti-o dorești. Oferă soluții complete: crearea și personalizarea materialelor promoționale în atelierul propriu.

Contactaţi-ne. Solicitați o consultație gratuită și aflați: cum funcționează programul nostru, ce indicatori financiari veți obține, ce este relevant și important în nișa dvs.