Farmacia Felicia

Farmacia Felicia. Am lucrat împreună pe instruirea angajaților și crearea departamentului de vânzări.

Colaborările de lungă durată ajung să genereze multe rezultate în vânzări. Pentru Farmacia Felicia am realizat atât consultanță în construcția Departamentului de Vânzări, integrarea CRM, cât și traininguri pentru angajați.

În video ce urmează, Irina Buga, directorul departamentului de vânzări, povestește despre colaborarea pe care am avut-o împreună. Aici veți identifica cel puțin cinci mecanisme eficiente pentru instruirea sistemică a angajaților. 

Farmacii, centre de optică, un salon al mamei și al copilului și branduri cu renume mondial formează prima rețea de farmacii din R. Moldova – „Felicia”, unul dintre liderii de pe piața de profil.

Prima farmacie „Felicia” a fost deschisă pe 23 iulie 1997 la Chişinău. Peste o scurtă perioadă, „Felicia” a implementat un concept inovator pe piaţa din R. Moldova: ideea de farmamarket, ceea ce presupune o farmacie cu formă deschisă de vânzare, cu mai multe avantaje de cumpărare pentru clienţi. „Felicia” rămâne fidelă caracterului fondatorului, de a implementa şi a aduce pe piaţă noi politici şi strategii de dezvoltare.

Contactaţi-ne. Solicitați o consultație gratuită și aflați: cum funcționează programul nostru, ce indicatori financiari veți obține, ce este relevant și important în nișa dvs.