MOLDASIG - Dezvoltarea departamentului de vânzări

Colaborarea cu MOLDASIG a durat mai mult de mai mult de un an de zile, timp în care am reușit să ne cunoaștem, să împărtășim foarte multe idei și să obținem rezultate.

Colaborările frumoase încep de la performanțe de business și se transformă uneori în prietenii, în relații de durată, în relații informaționale și conținut util pentru ambele părți.

Vitalie Polivencu și echipa Moldasig sunt un case care a făcut diferența, pentru că am început să organizăm departamentul de vânzări de la sistematizarea clară a business proceselor  către transferarea lor în sisteme de analiză, sisteme CRM.

Cu echipa MOLDASIG am decis să începem colaborarea tocmai din această perspectivă:

  • Scrierea procedurilor și business proceselor Claritate de task-uri și de deadline-uri.
  • Înțelegerea clară a punctelor de creștere, a performanței în departamentul de vânzări și scalarea acestor puncte de creștere.
  • Implementarea sistemului CRM pentru vânzările cu ciclu lung și pentru departamentul de vânzări key-account și licitații.
  • Stabilirea clară a ciclului de control a vânzărilor și vânzărilor repetate.

Toate aceste proceduri generează performanță în departamentul de vânzări, creșterea cifrei de afaceri și motivarea echipei.

Aici este o descriere a procesului: 

MOLDASIG S.A. este lider al pieței de asigurări din Republica Moldova, oferind produse atât pentru persoane fizice, cât și despre persoane juridice. În serviciul clienților MOLDASIG activează actualmente peste 100 de oficii moderne, combinate într-o singură rețea. Cele peste 30 de produse de asigurare din portofoliul companiei oferă posibilitatea de a asigura absolut totul ce este mai prețios și important în afacerile și viața privată a clienților.

Contactaţi-ne. Solicitați o consultație gratuită și aflați: cum funcționează programul nostru, ce indicatori financiari veți obține, ce este relevant și important în nișa dvs.