Total Gravura - Implementare CRM și Dezvoltarea Departamentului de Vânzări

Oare câte dintre afacerile din Republica Moldova mai lucrează în haos și speră la realizarea „viselor” globale? Câte dintre acestea rămân doar la etapa de „discuții”?

De ce „vise”? – Pentru că fără un plan și pași clari ce urmează a fi făcuți, acestea nu pot fi numite scopuri.

Sistematizarea și controlul implementat în cadrul Departamentului de Vânzări al companiei Total Gravura a condus la majorarea vânzărilor cu 15-20% în 6 luni de proiect.

Astăzi în cadrul companiei sunt stabilite sarcini clare și se urmărește în timp util calitatea realizării acestora.

Pe scurt:

  • A fost implementat sistemul CRM cu IP telefonie;
  • A fost dezvoltat Departamentul de Vânzări;
  • A fost creat un mecanism eficient de interacțiune a departamentelor de Marketing și Vânzări.
  • Mai multe detalii aflați de la Tatiana Zuicova, șef departament Total Gravura Decor.

Total Gravura a fost înființată în 2005 ca o firmă de servicii de publicitate și servicii de tăiere / gravare cu laser și frezar. Multă vreme, clientul principal au fost agențiile de publicitate, precum și companii mari precum British American Tobaco, Philip Morris, JTI, Samsung și altele. Compania a fabricat produse pentru magazinele de electrocasnice, supermarketuri, chioșcuri. Accentul a fost pus pentru publicitate exterioară, cu LED-uri, precum și pentru structuri de dimensiuni mari (standuri, cutii, materiale POS). 

Din 2015, a ineput o dezvoltarea activă a direcției de signalectică, precum și producției de cadouri și suvenire personalizate, aceasta a fost numita TG-decor.

Contactaţi-ne. Solicitați o consultație gratuită și aflați: cum funcționează programul nostru, ce indicatori financiari veți obține, ce este relevant și important în nișa dvs.