Carreta, România. Construcția Departamentului de Vânzări

Caretta este o companie din România care a fost înființată în anul 2006. Cerințele pieței au direcționat domeniul de activitate al firmei către distribuția sistemelor complete pentru acoperișuri din țiglă metalică. Ulterior, evoluția benefică a companiei a impus necesitatea construirii unei hale de producție.

În colaborarea cu echipa Carreta, Aline Consulting a lucrat la Construcția Departamentului de Vânzări: 

Ciprian Marcu, manager general Carreta: 

Colaborez cu Alina Andriuță de anul trecut. Mi-am stabilit ca obiectiv organizarea departamentului de vânzări începând cu organigrama până la implementarea propriu zisă a proceselor și a procedurilor de lucru. S-au creat noi instrumente de lucru ce au îmbunătățit procesul de vânzare, de la etapa de prospectare până la etapa de after sales support - totul într-un sistem integrat.

În continuare implementăm diverse procese pe intern, inclusiv marketing pentru îmbunătățirea indicatorilor.

Caretta este unul din cei mai importanți producători naționali de sisteme complete pentru acoperișuri din țiglă metalică.

Caretta vă oferă o gamă completă de soluții pentru construcția unui acoperiș durabil, estetic și perfect adaptat nevoilor dumneavoastră. Țigla metalică și accesoriile Caretta sunt de cea mai bună calitate, iar sistemul pluvial rectangular este diferit de soluțiile clasice și asigură un nivel superior de eficiență și estetică.

Contactaţi-ne. Solicitați o consultație gratuită și aflați: cum funcționează programul nostru, ce indicatori financiari veți obține, ce este relevant și important în nișa dvs.