Stilis Home

Compania Stilis Home a fost fondată în anul 2017. Ca activitate de bază este mobilierul pentru casă, ce este și devizul companiei Stilis Home - Mobilează casa cu stil! 

Despre activitatea de consultanță în Construcția Departamentelor de Vânzări, desfășurată de Alina Andriuță au aflat din mediul online. Au ales o colaborare cu echipa Aline Consulting pentru a crește și a dezvolta departamentul de finanțe, vânzări cât și marketing.

Coropceanu Serghei, cofondator Stilis Home: La un moment dat am ajuns la un impas cu echipa în dezvoltarea companiei, respectiv soluția necesară era de a identifica un business consultant pentru a putea gestiona corect și a crește o companie mai mare. În primul rând, am reușit să stabilim o structură organizatorică a companiei, am reușit să stabilim funcțiile, cât și responsabilitățile fiecăruia. Un moment foarte important în dezvoltarea companiei a fost stabilirea sistemului de management, și anume ședințele la care dăm un plan și urmărim executarea sarcinilor.

Mihaela Neaga, cofondator Stilis Home: Primul instrument pe care l-am implementat a fost raportul, cel care ne-a permis să vedem la zi cifra vânzărilor, să o analizăm și să luăm atitudine cât mai prompt. Următorul instrument pe care l-am implementat a fost planificarea. Planificarea ne a ajutat să ne setăm scopuri și să vedem ce acțiuni trebuie să întreprindem pentru a ajunge la scopul propus. Următorul instrument pe care l-am implementat a fost CRM uri care ne permit să urmărim clienții și să revenim la ei în timp util, prompt și să vedem care este decizia lor. Pe lângă cele expuse, am implementat și telefonia IP, care ne a permis să ascultăm apelurile și să îmbunătățim scenariile de vânzări. Urmare implementării tuturor instrumentelor, compania noastră a înregistrat un procent de creștere a volumului de vânzări în proporție de 15 la sută, fapt pentru care recomandăm tuturor companiilor care își doresc o creștere și o dezvoltare să apeleze cu încredere la business, consultanță și în special la doamna Alina Andriuță.

Neaga Andrei, administrator Stilis Home: Desigur că aș recomanda-o pe doamna Alina Andriuță tuturor antreprenorilor. De sine stătător, nu știu, probabil este posibil, dar totuși este cel mai bine atunci când ești ghidat de un specialist care cunoaște lucru 100%.

Coropceanu Serghei, cofondator Stilis Home: Cred că este foarte important să apelăm la un business consultant, pentru că acesta venit din afară și vede toate problemele companiei și poate puncta și focusa punctele necesare pe care o companie trebuie să se axeze în următoarea perioadă.

Contactaţi-ne. Solicitați o consultație gratuită și aflați: cum funcționează programul nostru, ce indicatori financiari veți obține, ce este relevant și important în nișa dvs.